School Canopy

 school-canopy.jpg

Peckham Park Primary School wanted to install a new outdoor canopy and outdoor classroom for their reception and nursery. They wanted something in keeping with the existing Victorian building that was both robust and aesthetically pleasing.

 

Erect architecture designed this beautiful outdoor canopy which mirrored the eaves of the building to those of the outdoor canopy. It was built from large diameter Siberian larch timbers, 16mm triwall polycarbonate with powder coated aluminum flashing and gutters. The design also incorperated built in playhouses and play/work stations, for a multitude of activities.

 

It was designed to fit seamlessly into the new reception and nursery playground and increase learning space for the adjoining classrooms by 30%. The end product is something that is sturdy, light and clean. It has created an attractive and inviting space in what was previously a dull and dreary sea of tarmac. The polycarbonate roofing material lets plenty of natural light throught, but also blocks harmfull U.V rays.

Contact us here email-us.png phone-us.png

 

 Nursery & Reception Canopy

Peckham, LondonConstruction budget £45,500

Completed 2013