Elephant and Castle, Play Wall

(+44) 0177 383 0069

SKU:
BP.ECPW

The Play Wall, Elephant and Castle, London

BALI Principal Award Winner for REGENERATION SCHEME OVER £500K – SPONSORED BY MCM (SE).

The Play Wall was designed in collaboration with Gillespie's Landscape Architects for Lendlease Developments right in the heart of central London.

The idea was to create a fun and playful perimeter play structure that incorporated the hoarding around the work-site. The design includes lots play features to explore and discover including integrated wall games, climbing ropes, telescope, climbing holds, steel tube slide, hidden den areas, swings, traversing planks, play net, sand and bark play tubes with sand hoists, balance beams, tyre tunnels, seating, stepping stumps and a massive sandpit.

elephant-playground.jpg